FIAT Professional


 

FIAT Professional finder erhvervslivet nu hos

Ole Winther Auto A/S, Silkeborg.

Mærket Fiat Professional kendetegner de kommercielle køretøjer, der produceres af Fiat Group Automobiles S.p.A., en koncern, som er funderet på kompetente og motiverede personer, fagfolk, der betjener andre fagfolk med konkrete fakta: vores brede og komplette sortiment opfylder alle transportbehov. Fiat Professional køretøjerne erdesignet til at minimere brændstofforbruget og driftsomkostningerne og optimereydelsen.

Alle køretøjer i Fiat Professional sortimentet er designet og bygget til at imødekomme fagfolkenes behov bedst muligt. Fiat Professional er blevet prisbelønnet med talrige, internationale priser af dommerkomiteer med kvalificerede journalister. FIAT Professional er en af de største billeverandører til det danske erhvervsliv.

Kom og tal med os om din virksomheds ønsker til person- og varetransport - så skræddersyr vi en attraktiv løsning til Jer.

Finansiering, opbygning efter dine behov og ønsker, firmaprofilering på bilen, serviceaftaler m.m. Vi klarer det hele!

Klik her for at se nærmere på de forskellige modeller (galleri, udstyr, data, priser m.m.):

- FIAT Ducato kassevogn  
- FIAT Ducato persontransport  
- FIAT Ducato chassis  
- FIAT Doblo Cargo  
- FIAT Fiorino varevogn  
- FIAT Punto van  
- FIAT handicapbiler  
- FIAT Talento  
- FIAT Fullback  

 

Se her alle FIAT's personbiler.

SILKEBORG: Fejøvej 15 · 8600 Silkeborg · Tel.: 86 81 25 00 · SEAT · Chevrolet · Fiat ------------------------------------------------------------------------------------ HORSENS: Høegh Guldbergsgade 38 · 8700 Horsens · Tel.: 75 630 500 · SEAT · Suzuki · Chevrolet ---------------------------------------------------------------------