Hos Ole Winther A/S i både Silkeborg og Horsens vægter vi kundebetjening og service særdeles højt. Kunderne kommer til os med høje forventninger om service og faglig ekspertise, og disse forventninger skal vi naturligvis indfri! 

Vi gør meget ud af uddannelse, og vi er særdeles stolte, når vores medarbejderes faglige kompetencer bedømmes, og de klarer sig flot.

Den forsvarende Danmarksmester i SEAT service, Kim Münsberg, kom igen i år i finalen i ”Top SEAT People”, som er en konkurrence, der finder den bedste Servicerådgiver i SEAT Regi i Danmark. Sidste år vandt Kim, og kom hele vejen til de internationale finaler i Spanien. Han gik efter endnu en topplacering, og blev efter en særdeles tæt dyst en flot 3. plads. Points lå særdeles tæt og ikke meget skilte de 3 øverste placeringer.

Jan Elkjær har netop afsluttet Servicechef uddannelsen hos SEAT importøren med glimrende resultat. Dette er en særdeles krævende uddannelse, der strækker sig over mange moduler, en gruppe eksamen og en individuel eksamen. Ved den afsluttende gruppeeksamen havde deltagerne 48 timer til at løse en kompleks case, som simulerede den virkelige hverdag på et autoværksted. I den individuelle eksamen kom de op i en bred vifte af opgaver, der spænder fra teorier, præsentationer, rollespil omkring et autoværksteds daglige udfordringer m.m.

To flotte resultater som kunderne allerede nu mærker effekten af.

Kim Og Jan Dsc 0683 700Pixsharp

Til venstre Kim Münsberg, og til højre Jan Elkjær - stort tillykke med de flotte resultater.

Vi mangler gode brugte biler - ring på 86 81 25 00
og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig