Ow 900X233x100 Fiat 10 Aars Garanti

 

120 ÅR FOR FULD MUSIK

Fiat blev grundlangt i 1899 i Torino og fejrer 120 års jubilæum i år. Vi er stolte over at vi i huset har en ægte italiensk bilproducent med fokus på design, innovative løsninger og høj kvalitet. Derfor giver Fiat i den anledning, hele 120 måneders garanti (10 år) på alle Fiat modeller i forbindelse med finansiering.

10 ÅRS (120 MDR.) GARANTI VED FINANSIERING – PÅ ALLE FIAT MODELLER

Ved finansiering af en ny Fiat får du lige nu 10 års fabriksgaranti – så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter på din bil de næste 10 år eller 120 måneder.

Eksempel:

Fiat 500 POP

Fiat 500 pop er et frisk pust til din hverdag, og nu kan du finansiere den til en uhørt lav pris og samtidig få 10 års fabriksgaranti. Dette ikon af en by bil er spækket med udstyr og lækre detaljer, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Fiat 500 Pop byder på blandt andet:

5” Uconnect™ m. touch skærm
Uconnect™ LIVE
Mobiltilsslutning
Manuel Aircondition
Læderrat m. ratbetjening
Højdejusterbart rat
LED-lys i kombination m. kørelys.
El-ruder, foran
El-sidespejle
Krom dørhåndtag
Og meget mere…

UDBETALING 0 KR. 1.499 KR./MD.

Kontakt os for komplet finansieringsberegning.

 

 -----------------------------------------------------------------------------------

 

Flotte eksamensresultater

Hos Ole Winther A/S i både Silkeborg og Horsens vægter vi kundebetjening og service særdeles højt. Kunderne kommer til os med høje forventninger om service og faglig ekspertise, og disse forventninger skal vi naturligvis indfri! 

Vi gør meget ud af uddannelse, og vi er særdeles stolte, når vores medarbejderes faglige kompetencer bedømmes, og de klarer sig flot.

Den forsvarende Danmarksmester i SEAT service, Kim Münsberg, kom igen i år i finalen i ”Top SEAT People”, som er en konkurrence, der finder den bedste Servicerådgiver i SEAT Regi i Danmark. Sidste år vandt Kim, og kom hele vejen til de internationale finaler i Spanien. Han gik efter endnu en topplacering, og blev efter en særdeles tæt dyst en flot 3. plads. Points lå særdeles tæt og ikke meget skilte de 3 øverste placeringer.

Jan Elkjær har netop afsluttet Servicechef uddannelsen hos SEAT importøren med glimrende resultat. Dette er en særdeles krævende uddannelse, der strækker sig over mange moduler, en gruppe eksamen og en individuel eksamen. Ved den afsluttende gruppeeksamen havde deltagerne 48 timer til at løse en kompleks case, som simulerede den virkelige hverdag på et autoværksted. I den individuelle eksamen kom de op i en bred vifte af opgaver, der spænder fra teorier, præsentationer, rollespil omkring et autoværksteds daglige udfordringer m.m.

To flotte resultater som kunderne allerede nu mærker effekten af.

Kim Og Jan Dsc 0683 700Pixsharp

Til venstre Kim Münsberg, og til højre Jan Elkjær - stort tillykke med de flotte resultater.

Vi mangler gode brugte biler - ring på 86 81 25 00
og få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig