Silkeborg & Horsens

Ole Winther Auto A/S blev grundlagt i Silkeborg i 1973 af Ole Winther. 

I 1996 fik Ole Winther Auto A/S SEAT-forhandlingen i Silkeborg (og har gentagne gange været kåret som Danmarks bedste Seat-forhandler). I 2016 blev FIAT-forhandlingen tilføjet i Silkeborg (herunder også FIAT Professionel, som er det store varebilsprogram til erhvervslivet).

Grundet en stor vækst i firmaet, åbnede Ole Winther Auto A/S i juni 2004 en ny SEAT-forretning i Horsens, for at blive mere attraktiv for de østjyske kunder. SEAT Horsens er baseret på de samme dyder som værdsættes i SEAT Silkeborg og det er derfor den samme gode betjening, du som kunde kan forvente i butikken i Horsens. I 2014 tilføjes SUZUKI-forhandlingen til forretningen i Horsens. Ole Winther Auto A/S er flere gange kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen.

Hos Ole Winther Auto A/S ligger fokus på salg af fabriksnye biler samt nyere brugte biler. Der tages udgangspunkt i, at kunderne skal opnå den bedste service, tryghed og garanti. Den brede vifte af nye og brugte biler i de to forretninger gør, at stort set alle bilønsker- og behov kan efterkommes.

I Silkeborg er der på det moderne værksted autoriseret service af: Seat, Fiat og Chevrolet.

I Horsens er der autoriseret service af: Seat, Suzuki og Chevrolet.

Men værkstederne udfører naturligvis service- og reparationer på alle bilmærker!

 

Tryghed og garanti

Ole Winther Auto A/S er ISO (SSQMS) certificeret siden 2005 og altid med godt resultat.

Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark samt Silkeborg Bilernes By. Foreningen Silkeborg Bilernes By har altid været førende med kundevenlige tiltag, garantier, udvalg, events osv. Disse medlemsskaber giver dig,som køber, den største tryghed og garanti ved bilkøb. 

Evt. klager i.f.m. bilkøb kan sendes til Ankenævn for Biler: www.bilklage.dk